GROEI-IN-ZICHT met B&B en Groepsaccomodatie
Martin Barkey

                                                                                                                                                                              DEUTSCH      

Martin Barkey                                                                                                    &                                                                                             Marijke Barkey                  

Wij hebben een adres in Amsterdam en in Osterwald Duitsland, 15 km vanaf Ootmarsum (Overijssel).

Coachingsgesprekken en Shiatsu-massage wordt zowel in Nederland (Amersfoort en Amsterdam) gegeven, als in Duitsland.

Ons Bed and Breakfast staat in Osterwald, Duitsland.

DUITS adres:    

Shiatsu Praxis Martin Barkey  en B&B                           Nederlands vestigingsadres:   Psycho-Dynamisch                

                          Annastrasse 54                                                                                Alfred Döblinstraat 126

                          D49828 Osterwald                                                                                                1102 VN  AMSTERDAM

Deutschland  +49 05941-9209897                                                                             TEL.: 06 52043900

Nederland +31 06 52043900                                                                                       www.psycho-dynamisch.com

E-mail: info@shiatsu-masseur.com

www.shiatsu-masseur.com

  

Martin:

Ik heb mijn diploma Shiatsu-massage behaald bij de European Shiatsu Academy in Huizen (NL) en Geeste (D). 

Uit betrokkenheid bij, en ter bevordering van, Shiatsu ben ik vrijwillig - penningmeester bij de St. Nippon Nederlandse Shiatsu School, en voorzitter bij de European Shiatsu Association Sectie Nederland.


Daarnaast ben ik halverwege mijn opleiding tot Psychodynamisch therapeut * bij de Academie voor Psycho-Dynamica te Scherpenzeel, een HBO-erkende opleiding.

De combinatie en integratie van shiatsu, coaching en psycho-dynamische therapie is in mijn visie een ideaal uitgangspunt om mensen te kunnen ondersteunen en begeleiden in hun groei naar een meer evenwichtig leven.
Ik kan en mag psycho-dynamische therapie geven. Ik word hierin waar nodig bijgestaan door de professionals van de Academie voor Psychodynamica. Uw voordeel hiervan is, dat u gebruik kunt maken van een voordelig tarief.

Marijke :

Ik heb mijn diploma COACHING ADHD/ADD gehaald bij het Civas. deze cursus is geaccrediteerd door de Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC). De Algemene Beroepsvereniging voor Counselling kent aan het diploma 156 PE-punten toe. VBAG-erkend als bijscholing .

Ik ben aangesloten bij de STIBAG.

Op mijn 17e werkte ik al in een kindertehuis. Ik bleek toen nog wat te jong en ben ruim 25 jaar als secretaresse en programmeur werkzaam geweest.

Coaching ADHD/ADD en secretarieel werk lijken twee heel verschillende dingen. Als secretaresse is structuur en organisatietalent heel belangrijk. Dat zijn nu juist de eigenschappen waarmee ik kinderen met ADHD/ADD goed kan ondersteunen.

Met programmeren heb je te maken met analyseren. Door het goed kunnen analyseren, mijn intuïte, mijn inlevingsvermogen, mijn omgang met mijn geweldige enthousiaste zoon met ADHD (en mijn andere geweldige zoon) en mijn grote liefde voor kinderen in het algemeen is de keuze voor coaching ADHD voor kinderen meer begrijpelijk. Vanaf mijn 17e jaar ben ik mij toch altijd bezig blijven houden met (kinder)psychologie en heb menig psychologietijdschrift doorgespit.

Mijn secretaressewerk voer ik nog uit voor de European Shiatsu Academy. Mijn programmeer-ervaring gebruik ik nu voor het maken van programma's voor therapeuten.


Martin en Marijke: Wij zij 30 jaar getrouwd en wonen sinds 2005 met heel veel plezier,in Osterwald (Gem. Neuenhaus/Veldhausen). Onze twee volwassen zoons wonen in Amsterdam.

Wij spreken Duits, Nederlands en Engels.